Creëer je eigen toekomst

het is mogelijk!

Voor veel mensen is veranderen in praktijk best moeilijk. We willen wel, maar vinden het tegelijkertijd ook spannend. Wat vinden anderen ervan? Wat nou als het fout gaat? Heb ik er wel de tijd voor? En het geld? Vind ik het eigenlijk echt wel nodig om iets te veranderen in mijn leven?

Is het niet gewoon veel makkelijker om te doen wat ik altijd heb gedaan? Om anderen de beslissingen te laten nemen? Om toe te kijken hoe anderen een veelvoud verdienen van wat ik verdien?

Je bent niet voor niets op mijn website terecht gekomen. Je bent ergens naar op zoek. Een verandering in je leven. Sta eens stil bij de volgende tekst:

The loneliest words you will ever know
if only, if only it were so

The emptiest words there will ever be
it could have been me, it could have been me

It doesn’t matter what we’re losing
It only matters what we’re going to find

Deze tekst komt uit een lied van Meat Loaf, “A kiss is a terrible thing to waste”. Geweldig nummer. Vind ik in ieder geval. 😉 Maar het zijn vooral die paar zinnen die ik gequoteerd heb, die zo veelzeggend zijn.

Niet achteraf “had ik maar”-en en “dat had ik kunnen zijn”-en. Het maakt niet uit wat je verliest (nou ja, in de meeste gevallen niet). Waar het om gaat, is wat je ervoor terug krijgt.
Sterker nog: je faalt alleen als je opgeeft je doel te bereiken.

Ik ben op weg gegaan. Ga je mee?

Start Your Way Today!

1 comment on “Creëer je eigen toekomstAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *