Online/Global
We use Google Translate.

Our apologies for (hilaric) mistranslations!

Disclaimer

Ik (Marit) maak en onderhoud mijn website zelf. Vind ik leuk. 🙂
Het doel van mijn website is contacten leggen, informatie verstrekken en mensen aan het denken zetten. Dit wil ik op een zo persoonlijk mogelijke manier doen, voor zover dat kan op een website. Ik vind het belangrijk om hierin volkomen open en eerlijk te zijn. Mijn website en de informatie die ik hierop verstrek, is een weerspiegeling van wie ik ben, wat ik denk en wat ik voel.

Maar hoe fanatiek ik ook ben en hoe hard ik ook mijn best doe om alles perfect te krijgen... Het kan bijna niet anders of ik maak vroeg of laat ergens een fout. Dat kan een simpele typfout zijn, maar het kan ook om inhoudelijke fouten gaan.

Dat geeft niet. Nou ja... ok, misschien toch wel... een beetje. Hoe dan ook, als je iets tegen komt wat volgens jou niet klopt, laat het me even weten. Vertel welke fout je waar op mijn website bent tegen gekomen en hoe het anders of beter kan (moet).

Dank je!

© Feel Fit For Life
"Make your own health, your own business"
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram