Online/Global
We use Google Translate.

Our apologies for (hilaric) mistranslations!

Mijn Passies

Marit en Morwen

Hoi, ik ben Marit!

Ik wil je graag vertellen over mijn passies.

Het lijkt misschien vreemd om op een zakelijke website te beginnen over passie, maar... Het hele leven draait daar toch om? Zonder passie voor een geliefde, familie, je beroep, je hobby, je geloof of wat dan ook, heeft het leven geen zin. Passie is alles. Passie is je drijfveer, de vicieuze cirkel die het mogelijk maakt te doen wat je moet doen, om te kunnen genieten van de dingen die je wilt doen.

En passie is meteen ook vaak datgene waar het ons in dit koude kikkerlandje aan ontbreekt. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Waarom? Waarom "mogen" we alleen maar gepassioneerd zijn als het om voetballen gaat. Ik noem nu voetballen als voorbeeld omdat iedereen bekend is met het fenomeen "oranje-gekte". Maar er zijn toch wel meer dingen waar je echt blij van wordt? Waar je hart sneller van gaat kloppen? Waar je alles voor over hebt?

Passie maakt het onmogelijke mogelijk.

Paarden zijn mijn passie

Morwen en ik

Dit ben ik, met mijn paard Morwen

Momenteel ben ik even "paardloos", maar ik mis het vreselijk. Ik wil kunnen paardrijden wanneer ik wil. Gewoon ’s ochtends de deur uitstappen, paard zadelen en op weg. Door bossen, over heide, één zijn met de natuur; de stilte, de vogels, de beweging van je paard. Het gevoel van eenheid - de band die je met een paard kunt opbouwen - is zo bijzonder, zo speciaal... dat is met niets te vergelijken.

Drumhorse

Een prachtige bonte Drumhorse

Wat ik heel graag wil, is met paard en al een paar dagen de zee op zoeken en in volle galop door het ondiepe water spetteren. Of juist wekenlang gaan trekken door de Eiffel, Frankrijk of Ierland.

Ik ben er nog niet uit met wat voor paard... Een Shire, Drumhorse of Andalusiër. Oftewel, ENORM groot, bont getekend of prachtig bruin/zwart barok.

Nog een paar iets kleinere passies

Daarnaast heb ik nog een paar liefhebberijen waar ik veel meer tijd en energie in wil steken.

Leukerbad

Leukerbad, vanaf de Gemmi

Reizen is er één van. Ik wil veel meer reizen. Samen met Robert naar Nieuw Zeeland en Japan, de Malediven, de Cariben. Twee keer per jaar naar ons geliefde Zwitserland. ’s Zomers wandelen in de bergen en je bij elke bocht en elke groep bomen laten verrassen wat daarna komt. De stilte, de helderheid, de lucht, het geschreeuw van een roofvogel weerkaatsend tegen de bergwanden. En ’s winters op de lange latten genieten van de heldere kou, hete chocomelk op een sneeuwwit, zonnig terras waar je met wat geluk in je t-shirt kunt zonnebaden en genieten van de adembenemende uitzichten. Met mijn zussen op stap, naar Scandinavië, naar Ierland en Schotland, naar de USA.

Brophy

Dit is onze schat, Brophy

Ik ben gek op dieren in het algemeen. (Dwerg-) geitjes, katten, honden, knaagdieren, kortom: alles wat knuffelbaar is. We hebben een hond geadopteerd uit een Spaans asiel. Brophy, een prachtige, schat van een hond die met zijn bijna witte vacht, zijn ene blauwe oog en zijn aanhankelijke karakter veel aandacht trekt. En die beslist niet de enige is die een goed thuis verdient. Ik zou graag een kameraadje voor hem adopteren en daarnaast actief de stichting ondersteunen die de honden daar van een gasdood redden.

Natuurlijk doe ik dat alles het liefst met familie en vrienden. In de tijd die overblijft, wil ik boeken schrijven, fotograferen en lekker creatief met mijn handen of de computer aan de slag.

Jouw Passie

Passies zijn belangrijk, maar we zijn geneigd onze passies weg te stoppen want:

  • we hebben er geen tijd voor
  • we hebben er geen geld voor
  • vrienden of familie raden het af
  • we denken "doe maar gewoon, dan..."

Maar passies zijn belangrijk! Ze zijn het vuurtje in je ziel, je motivatie om door te gaan waar je anders zou zijn gestopt.

Ik wil je helpen jouw passies te vinden en volkomen te accepteren. En ik wil je helpen om te doen wat nodig is om naar je passies te kunnen leven.

© Feel Fit For Life
"Make your own health, your own business"
Share
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram