Online/Global
We use Google Translate.

Our apologies for (hilaric) mistranslations!

Onze Missie

Iedereen heeft zijn eigen dromen en idealen. Dat kan iets relatief kleins zijn, maar ook iets heel groots. Het maakt niet uit wat het is, het zijn jouw dromen en idealen. En je kunt ze waar maken.
Probeer je eens voor te stellen hoe je je zou voelen als het je lukt om je diepste wens waar te maken...

Ik leef voor mijn passies en de focus van mijn missie ligt dan ook daar. Maar daar houd het niet op. Ik hou van mensen, wil hen helpen. Mijn missie is dan ook niet alleen mijn eigen dromen waar maken, maar ook jou helpen om de jouwe te realiseren.

Mijn missie

Ik zie het als mijn missie om je te laten zien dat het leven anders kan. Dat het mogelijk is om voldoende geld te verdienen om zonder zorgen te kunnen leven én om daarnaast nog tijd over te hebben voor leuke dingen. Dat het mogelijk is om zelf actief aan je gezondheid en vitaliteit te werken. Dat het mogelijk is om je dromen, je idealen waar te maken.
Ik neem je bij de hand en vanaf dag 1 laat ik je zien wat ervoor nodig is. En waar ik je niet zelf kan helpen, heb ik een team van partners die dan graag bijspringen. Ik laat niet eerder los dan wanneer jij dit wilt.

Niet iedereen zal mijn visie, mijn missie accepteren. Niet iedereen is bereid om de onderzoeker, de pionier of de avonturier die in hen sluimert, wakker te maken en aan het werk te zetten. En dat mag ook, dat is goed!
Maar ik wil heel graag samenwerken met jou, als jij dit wel wilt.

© Feel Fit For Life
"Make your own health, your own business"
Share
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram