Online/Global
We use Google Translate.

Our apologies for (hilaric) mistranslations!

Onze Visie

Het aantal banen loopt elk jaar verder terug. En steeds harder. De eisen van de werkgevers zijn steeds vaker onmogelijk om aan te voldoen.
Flexwerken neemt toe en is voor de baas erg handig, maar voor werknemers juist niet. Onregelmatige werktijden en te weinig werkuren (dus geld), veroorzaken stress en geldzorgen (die voor nog meer stress zorgen).
Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om een extra inkomen te creëren. Twee banen zijn steeds gewoner en heel wat mensen worden naast hun baan zelfstandig ondernemer. In beide gevallen ruil je uren in voor geld. Meestal nog steeds niet genoeg en van vrije tijd is vaak nauwelijks sprake.

Stress gaat ten koste van je gezondheid. Tegelijkertijd kost het behoud van je gezondheid erg veel moeite door te weinig tijd en te weinig geld. Veel mensen durven niet eens meer met hun kwalen naar de huisarts, uit angst voor de kosten die er mogelijk achter wegkomen.
Geld en gezondheid staan dan ook nauw met elkaar in verband...

Mijn visie

Steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van Netwerk Marketing. Netwerk Marketing werkt... als jij werkt met het systeem dat erbij hoort. Dat laatste vergeten mensen nog wel eens.
Netwerk Marketing heeft in de afgelopen decennia zijn waarde en mogelijkheden wel bewezen. Ik ben ervan overtuigd dat Netwerk Marketing in de komende jaren een steeds grotere rol gaat spelen in de maatschappij en de economie. Het biedt iedereen de kans om een extra inkomen op te bouwen op een manier die het bedrijfsleven niet biedt: een verdienmodel dat voor iedereen gelijk is.

Dat extra inkomen is noodzakelijk om je gezondheid nu en in de toekomst zo goed mogelijk te waarborgen. De kosten van gezondheidszorg gaan de komende jaren alleen maar meer stijgen en tegelijkertijd blijkt uit allerlei onderzoeken dat veel mensen niet voor hun gezondheid (kunnen) doen, wat nodig is.

Mijn sociaal zakelijke doelen

Ik wil in staat zijn anderen te helpen. Mensen, dieren. Echt te helpen. Met geld, met hand- en spandiensten, met een betere gezondheid. Er zijn heel veel mensen die graag anderen willen helpen, maar er niet toe in staat zijn omdat ze vaak maar nauwelijks voldoende tijd en geld hebben voor zichzelf. Laat staan voor anderen. Ik wil in staat zijn anderen te helpen. En ik wil anderen helpen ook voldoende basis op te bouwen om zorgeloos aandacht, tijd, geld en hulp aan anderen te kunnen geven.

Ik vind dat iedereen in de wereld de gelegenheid zou moeten hebben om actief aan het behoud van hun gezondheid te kunnen werken. Maar ook om te reizen, om nieuwe dingen te onderzoeken en om anderen te kunnen helpen. De mens is niet gemaakt om altijd op dezelfde plek te blijven zitten, om te moeten toekijken bij de problemen van anderen. Diep van binnen zijn de meeste mensen hulpverleners, onderzoekers, pioniers, avonturiers.

Dankzij Netwerk Marketing kan dit ook daadwerkelijk.

© Feel Fit For Life
"Make your own health, your own business"
Share
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram