Online/Global
We use Google Translate.

Our apologies for (hilaric) mistranslations!

Over mij

Even voorstellen

Ik ben Marit van Santen. <Afbeelding>
In de afgelopen werkzame jaren heb ik gemerkt dat ik veel dingen omtrent werk en inkomen anders zie dan mijn gemiddelde medemens. En vooral ook anders wil. Door goed om me heen te kijken en allerlei alternatieven te onderzoeken, ben ik in aanraking gekomen met WIN Worldwide, een netwerk marketing bedrijf, en daar zag ik mogelijkheden die mij aanspraken.

Netwerk marketing is even omdenken, omschakelen, bereid zijn nieuwe opties en ideeën te omarmen. Het maakt het mogelijk om te bereiken wat ik graag wil. En dat is denk ik wat bijna iedereen wil: meer vrije tijd, meer ontspanning en een goede gezondheid. Fysiek en financieel.
Daarnaast, en dat is meer persoonlijk, hou ik ervan mijn grenzen te verleggen, nieuwe wegen in te slaan, angsten te overwinnen. Te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat is wat je, of je nu wilt of niet, automatisch gaat doen.

Wie ben ik...

Een jonge vrouw van 40+, getrouwd met Rob, geen kinderen. Gek op dieren, reizen, films en een hele reeks aan hobbies. En ik heb eigenlijk maar één echte wens in het leven: gelukkig zijn. En met mij iedereen die ik liefheb.

Geluk is een gevoel. Geen omstandigheid. Ik geloof dan ook dat je zelf bepaalt waar je je gelukkig bij voelt. De basis van mijn geluk ligt in de kleine, maar belangrijke zaken, zoals mijn man, familie en vrienden. Onze gezondheid en onze levensvreugde. Maar er zijn zeker zaken die invloed hebben op de mate van geluk bóven die zo belangrijke basis.

Zoals dieren, ik heb het liefst een kleine boerderij aan/als huis. Stel katten, paar honden, geitenweitje en paarden. Groot, sterk en zachtaardig. Daarnaast ga ik graag op avontuur. In de vorm van reizen, maar ook door actieve uitdagingen aan te gaan. Voorbeeld: ik heb hoogtevrees, dus ik wil graag leren klimmen...

Wacht even hoor, deze tekst wordt veel te lang. Beelden zeggen zoveel meer. Dit is wat ik wil, waar ik van geniet, waar ik blij van word en waar ik van droom. Enjoy!

[pjc_slideshow slide_type="doelen"]

© Feel Fit For Life
"Make your own health, your own business"
Share
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram